Internet explorer har sluttet å virke oslo

internet explorer har sluttet å virke oslo

Microsoft avviklet IE for Mac allerede i 2003, og sluttet helt å distribuere nettleseren til plattformen for over fem år siden. Forbedret Enterprise Mode, windows 10 er utstyrt med det som kalles for Enterprise Mode, som skal gjøre det enklere for brukere å veksle mellom gammeldagse bedriftsapplikasjoner som krever Internet Explorer, og moderne webinnhold som ikke fungerer i Internet Explorer. Også denne vil bli støtte videre. Dette og flere andre nyheter knyttet til Internet Explorer

Paradise hotell norge eldre sex

og bakoverkompatibilitet, er omtalt i dette blogginnlegget. Helst skulle du beskrevet problemet mer nøye. Den nyeste IE-utgaven til for eksempel Windows Server 2008 SP2 er IE9. Brukere av eldre Windows-versjoner må nøye seg med eldre (og mindre sikre) versjoner av Internet Explorer, eller benytte en konkurrerende nettleser. Det er ingen trøst for Mac-kunder. Det vil fungere hvis du forsøker å logge deg inn med.».

internet explorer har sluttet å virke oslo

Svaret fra kundeservice overrasket: «- Du får denne feilmeldingen fordi nettpensjon bare virker med Internet Explorer. Har du forbindelse med internett (kan du pinge, kan du sende mail osv)? Krasjer IE når du starter programmet? Dette støttes nå for øvrig også i IE11 for Windows 7.1 også. En full virus- og spywaresjekk kan være på sin plass. Norges syvende største livs- og pensjonsforsikringsselskap har en webtjeneste som ikke overlater valg av nettleser til tilfeldighetene. Med tanke på den økende andelen Mac-brukere, synes jeg dette er en elendig IT-løsning fra et stort selskap.

9 Inches of Hard Cock For Her Tight Teen Pussy.

Sexy massasje oslo norsk gay porno


internet explorer har sluttet å virke oslo

Google Chrome og 32 prosent raskere enn, firefox, hevder Microsoft. Vi har helt klart et ønske om å støtte flere nettlesere, men vi er del av et stort bankkonsern og må følge prosedyrene deres. Ofte benytter de da også en eldre IE-versjon enn den aller nyeste, IE11. Ifølge Microsoft selv er det ingen nettleser som er raskere på det de omtaler som "ekte nettsider". Dette innebærer for eksempel at den eneste IE-utgaven til Windows 7.1 som Microsoft fortsatt kommer til å gi ut sikkerhetsoppdateringer til, er IE11. Slik løser du det. Den nye versjonen skal være inntil 30 prosent raskere enn forgjengeren på flere områder. Det gis ingen forklaring om hva som går galt ved innlogging, eller hva denne meldingen betyr. De erkjenner også at flere kunder har klaget på dette. Det er også slik at den nyeste nettleseren i Windows 10, Microsoft Edge, kan konfigureres slik med at IE-avhengig innhold faktisk blir åpnet i IE11.

Klær for menn nettbutikk telemark


internet explorer har sluttet å virke oslo

Selskapet vil fra da av kun støtte den aller nyeste utgaven av Internet Explorer som er tilgjengelig for de Windows-utgavene som fortsatt støttes. I alt har den seks ulike dokumentmoduser, hvor den emulerer renderingmotorene til henholdsvis IE5, IE7, IE8, IE9, IE10 og IE11. I den populære Sunspider-ytelsestesten skal Internet Explorer dessuten være 29 prosent raskere enn. Chrome, Firefox, Opera og alle andre nettlesere får feilmeldingen «404 multifail». Konklusjonen til Microsoft er at det stadig blir enklere å oppgradere til IE11 og dermed også Windows. Har du ikke Internet Explorer? Tiltak som fremmer likestilling og hindrer diskriminering har fått et eget avsnitt i pensjonsselskapets årsrapport, men ikke uventet handler også dette punktet om noe helt annet enn teknologi. Denne uken kunngjorde Microsoft at Enterprise Mode for Internet Explorer 11 nå kan åpne moderne websider i Edge. IE11 leveres også med Windows. Her mener nok Microsoft at konkurrentene til dels benytter seg av syntetiske tester som ikke har noen rot i virkelige scenarier.