Omskjæring av kvinner film narvik

omskjæring av kvinner film narvik

I første halvdel av 1900-tallet ble kjønnslemlestelse av type 1 også praktisert i enkelte vestlige land trenger referanse. Trenger referanse Selve inngrepet kan gi kraftige blødninger som i verste fall kan være dødelig, og det kan medføre infeksjoner og stivkrampe. Jeg husker at tiden stanset, at hodet mitt ble helt blankt og det kom ikke en lyd over mine lepper. Praksisen er kulturelt betinget, og foregår tradisjonelt i 30 land, først og fremst. Gender and

Linni meister toppløs tone damli nude

Covenant In Judaism. Andre typer rediger rediger kilde Type 4-omskjæring er en kollektiv omtale av de resterende typene for omskjæring.

omskjæring av kvinner film narvik

Hun forteller om lokale høvdinger som fortsatt støtter praksisen ut fra en kulturell begrunnelse. Både lokale og internasjonale journalister var til stede da FNs generalsekretær Ban Ki-moon snakket om betydningen av medienes dekning av omskjæringsproblematikken. Regissør Linda May Kallestein har vært i to landsbyer i Kenya for å lage en kortdokumentar om kjønnslemlestelse. Trenger referanse, ifølge noen sosiokulturelle teorier er årsaken til inngrepet kvinneundertrykking og at man særlig vil kontrollere jentenes seksualitet. Noe som tilsvarer over 8000 jenter daglig.


Mimi Faust From Love And Hip Hop Getting Fucked by Nikko.

Slettede meldinger møre og romsdal


omskjæring av kvinner film narvik

I Kenya er omskjæring av kvinner ulovlig, men ifølge Kakenya blir ikke loven fulgt godt nok opp. Det er ikke lenge siden ei 14 år gammel jente hun kjente, døde av blødninger etter en omskjæring. Når kvinnen gifter seg så må hullet gjøres større, slik at samleie kan utføres, når barn skal fødes så må hele prosedyren omgjøres slik at barnet kan passere. 7 Likevel praktiseres det blant en del kristne i Afrika, som de egyptiske kopterne og de etiopiske kristne, på tross av at det ikke finnes grunnlag i kristendommen for å tillate denne praksisen. Kallestein sier hun har laget filmen for å sette søkelyset på grunnene til omskjæring. Ban Ki-moon utlovte fem stipender for mediehus i Kenya som setter søkelys på temaet. Kultur er noe vi skal bygge opp og være stolte. Det var en steinhard avgjørelse.